Tips & guides

Moderedaktionen anbefaler: Disse 3 ting skal du købe i COS lige nu

H&Ms eksklusive undermærke COS har sit helt eget DNA, der tydeligt skinner igennem i alle deres designs. Her er tre ting, moderedaktionen anbefaler, du køber i Cos lige nu.

Velourbukserne

Der er ingen tvivl om, at både fløjl og velour er to store tendenser i moden denne vinter. Velourbukserne har en smuk intens farve, der gør dem helt særlige i deres udtryk, men samtidig skiller de sig ikke så meget ud, at du ikke også kan bruge dem til hverdag på jobbet med en lækker skjorte.

Bukser fra COS, 790 kr.

Morfar-vesten

Tør du gå et skridt længere end til bare end den normale langærmede strik, så vælg denne kortærmede morfar-vest, der med guldtråd i strikken gør den helt up-to-date og moderne. Samtidig spiller den på hele 70’er-bølgen, der også er fremme i moden lige nu. Brug vesten sammen med en knitrende hvid skjorte eller en stram rullekrave, og skab et moderne, cool look.

Strikvest fra COS, 650 kr.

 

LÆS OGSÅ: Modebrevkasse: Hvordan får jeg flere farver ind i min garderobe?

Kjolen

Mod slutningen af året bliver tøjet altid lidt mere festligt, og denne sæson er ingen undtagelse, hvor både pailletter og metalliske farver går igen i moden. Den fine kjole med a-formet underdel vil være et fint og glimtende indslag til julefrokosten eller til nytårsaften. Brug den med en blazerjakke udover, hvis det bliver for koldt.

Kjole fra COS, 1.200 kr.