Tips & guides

Eksklusiv brillebutik i København

Fredag i sidste uge slog brillefirmaet Ørgreen dørene op for en ny og eksklusiv brillebutik i København


Brillefirmaet Ørgreen slog fredag dørene op for en ny eksklusiv brillebutik i Store Regnegade i København. Torsdag fik jeg muligheden for at komme ind i butikken til et lille smugkig, hvor der blev afholdt åbningsreception. Det første der mødte mig var et meget tjekket og anderledes stilrent udtryk i butikken, som uden tvivl når internationale højder.

Henrik Ørgreen står sammen med sit team selv bag alt interiørdesignet, hvor både læder, træ, rå overflader og skarpe linjer forenes i selskab med hinanden på en cool og meget overbevisende måde. En måde som jeg aldrig har set det før, når vi taler brillebutik. Ud over Ørgreens egne fantasiske briller og solbriller, findes der også et udvalg af solbriller fra andre firmaer som Reiz og Zuerihorn. Udvalget passer i stilen med Ørgreens egen design og bryder derfor ikke på nogen måde helheden.


Selvom du ikke er på udkig efter briller er butikken alligevel et besøg værd, fordi den er så meget anderledes end man forventer sig af en brillebutik. Så læg vejen forbi Ørgreen København, Store Regnegade 6, 1118 København K eller tjek mere på hjemmesiden www.orgreen.dk.


Læs mere om: