Black Friday 2015
Tips & guides

5 tips til Black Friday

Den 25. november 2016 er det Black Friday, hvor butikkerne sætter en masse varer drastisk ned. Vi guider dig til, hvordan du kan være allerbedst forberedt, så du får fingre i de ting, du helst vil have til både dig selv og julegaverne.

Black Friday: Sådan forbereder du dig

I slutningen af november er der masser af penge at spare, når butikker og webshops holder Black Friday. Det er jo oplagt at slå til og få købt julegaverne med rabat – eller måske endelig få investeret i de skindbukser eller de dyre støvler, du længe har drømt om. Men én dags udsalgsbrag betyder også, at det handler om at være klar til at slå til. Vi guider dig derfor til, hvordan du forbereder dig til årets Black Friday.

SE OGSÅ: Hvad er Black friday?

1. Skaf ønskesedler inden Black Friday
Få hele familien til at skrive alle deres ønsker ned allerede nu. Der er ingen tid til at lurepasse i år, for der er sikkert rigtig mange af både børnene og de voksnes julegaveønsker, der bliver sat ned på Black Friday. Bare få alle i sving med listerne, saml dem ind i god tid – og så er du klar til at shoppe med procenter.

2. Lav liste
Så er der jo dine egen ønsker. Er der noget, du længe har gået og overvejet at købe til dig selv, men som har virker lidt for dyrt eller ekstravagant? Så er det måske nu, du skal slå til. Kig i klædeskabet, og find ud af, hvad du mangler – eller bare ønsker dig rigtig meget. Det skal gerne være så konkret som muligt – det gør det nemmere at finde det helt rigtige.

3. Research priser
Tjek, hvad de ting, du er ude efter, normalt koster i de forskellige fysiske butikker og webshops. På den måde har du styr på, om der faktisk er en stor besparelse at få, og hvor fair Black Friday-prisen er. Lav samtidig et budget for, hvor meget du vil købe for på Black Friday, så du med god samvittighed kan shoppe igennem – og stoppe, når du når dit maxbeløb. Så falder du ikke i udsalgsfælden og køber, køber, køber – for at stå med tre gaver til det ene barn og ingen til det andet, når dagen er omme.

4. Ud og prøve inden
Hvis du ved, at der er noget helt specifikt, du gerne vil have fingre i, når butikkerne sætter priserne ned, så tag ud og find dem i de fysiske butikker inden Black Friday. På den måde kan du teste, hvilken størrelse du skal have drømmekjolen i, om vasen er bedst i blå eller hvid, eller om hørebøfferne leverer ordentlig musikkvalitet, så du ved, præcis hvad du skal have, når Black Friday skydes i gang.

5. Hold øje med butikkerne – og husk Black Friday
Når du ved, præcis hvad du skal have og i hvilke størrelser, farver og så videre, gælder det om at finde de butikker, der allerede nu har lovet, at de sætter priserne ned på Black Friday. Se FEMINAs oversigt over gode Black Friday-tilbud, og sæt eventuelt en alarm, så du husker, at det er den 27. november, der skal shoppes igennem.

SE OGSÅ: Disse butikker sætter priserne ned på Black Friday

Læs mere om: