Annonce
bryster, tips
Tips & guides

3 tips til dig, der har været gravid (og savner fylde i brysterne)

Hvis du har født børn, kender du nok til følelsen af, at brysterne ligesom ikke helt er som før. Den udfordring kender undertøjseksperten heldigvis alt til, så hun har gode råd og tips i ærmet til os.

1. Få en fitting efter fødslen
Det virker jo logisk, men alligevel er vi mange, der ikke lige får målt op, om bh-størrelsen har ændret sig efter en fødsel. Og det har den ofte. Mange kvinder ændrer sig både på omkreds og skålstørrelse efter en graviditet. Hvis du får lavet en ny fitting, er chancen større for, at du får den helt rigtige størrelse og bh-type med hjem.
 
2. Form brystet med lidt hjælp
Det er typisk fylde, vi savner, når vi har født – og i særdeleshed den der runde, smukke form på brystet. Her Triumphs Liftup-bh god, da dens vattering løfter barmen og giver den en smuk runding i toppen.
 
3. Brug eventuelt shapewear
For de fleste af os betyder en fødsel (eller flere) også, at kroppen er blevet lidt blødere. Og her kan shapewear måske være et hit, der glatter silhuetten ud og lige tager de der buler og folder, undertøj ellers ofte kan lave. Shapewear er især flot under en kjole.
 
Se undertøjsekspertens tips & gode råd i videoen her:
 
 

Find din undertøjsmodel på triumph.dk

:

Læs mere om: