Annonce
Forårskollektion fra Btte Kai Rand
Shopping

Shopping: 5 cool forårs-outfits

Forår betyder ikke kun længere og lysere dage, men også en opdatering af garderoben. Gå foråret i møde med stil, klædt i varme toner og legende print med Bitte Kai Rands nye forårskollektion.

Vi er mange, der har ventet længe på, at det blev tid til at skifte det tunge vintertøj ud med noget personligt og mere legende, som afspejler det lettere forårshumør, der ofte følger med de lyse dage. Og nu kan du skyde den nye sæson i gang med de fine nøglekøb fra Bitte Kai Rands SS19 kollektion, ”Artistiske sjæle”.

Kollektionen er inspireret af excentriske, lidenskabelige, kreative og ikke mindst stilfulde kvinder. De forskellige styles henter blandt andet inspiration i ikoner som den maskuline-cool Yoko Ono, den farverige Iris Apfel og den sprudlende karakter Maria Elena fra Woody Allens film Vicky, Christina, Barcelona. 

Alle de fine styles er lavet i lækre materialer, og farverne er varme rødorange nuancer, lyse hvide toner og dæmpede blågrønne farver, der fint komplimenterer hinanden og skaber en blød kontrast. Fælles for alle stylesene er, at de tilføjer et frisk og personligt pust til din forårsgarderobe, og så er de nemme at style til både hverdag og fest – dress dem blot op med et par fine smykker og smarte pumps, et voilá! Du er festklar.

 

Unikt sæt i let stof og med et nærmest malerisk print i smukke sommerfarver. Brug det både sammen og hver for sig, både til hverdag med sneaks eller til fest med stiletter. 

 

Hvem siger, at behageligt tøj behøver at se kedeligt ud? Vi drømmer om at trække denne bløde sweater over hovedet til de kølige forårsaftener, hvor roséen drikkes på terassen. Buksernes sort/hvide farvepalette gør, at de kan styles på rigtig mange måder.

 

Sort og rød som farvekombination fejler aldrig, og når det tilmed er i dette fine print, kan vi slet ikke få armene ned. Hver del er et statement piece og kan både bruges sammen og hver for sig - fx vil overdelen også være fin med jeans indenunder og et par smukke sneakers til. 

 

Elegant sæt, der giver illusionen om længere ben. Brug delene sammen for et sofistikeret look, eller style overdelen med jeans og bukserne med en flot skjorte. 

 

Smuk varm sommerfarve, der snildt kan bruges til hverdag med et par flotte sandaler eller sporty sneaks, men også dresses op til fest med smukke hæle og guldsmykker. Det lette stof gør det også sættet perfekt at have på, når varmen for alvor melder sin ankomst, men man gerne vil være skærmet lidt for solen. 

BLIV INSPIRERET TIL FORÅRETS SMARTESTE OUTFITS I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Shopping: 5 cool forårs-outfits

Læs mere om: