Shopping

Mode: Disse 8 ting, vil du se i gadebilledet i 2018

Der er meget inspiration at hente ved at se på stilsikre kvinders look. Vi har spottet de lækreste tendenser fra gadebilledet og viser dig her de bedste køb til at få stilen.

DISSE 8 TING, VIL DU SE I GADEBILLEDET I 2018

 
KITTEN HEELS
De lave, tynde hæle er perfekte til hverdag og gør sig godt med et par jeans – hold resten i neutrale farver, og gør eventuelt dit look mere cool med en hættetrøje eller sweatshirt. Det tager lidt af det ”damede”, som kitten heels også forbindes med.
Leopard fra Ivylee, 2.100 kr. Køb dem her
Grå fra Shoe the Bear, 1.200 kr. Køb dem her
Blomstret fra Gestuz, 1.699 kr. Køb dem her
 
 
BLOMSTREDE KJOLER
Vi elsker blomster og er vilde med kjoler – så sæsonens blomstrede kjoler er helt perfekte. Kjolerne kan styles på forskellige måder – med støvler, sneakers eller andre flade sko og cool elementer som en læderjakke. Hvis kjolen er lidt nedringet, så tag en T-shirt under for at give lidt hverdagsfølelse til den pæne kjole.
Småblomstret fra Ganni, 1.999 kr. Køb den her
Sort/hvid blomstret fra Birgitte Herskind, 1.699 kr. Køb den her
Orangeblomstret fra Samsøe & Samsøe, 900 kr. Køb den her
 
 
DENIMJAKKEN
Denim hitter overalt lige nu – og forståeligt nok, for der findes næppe et mere brugbart materiale. Denimjakkens store fordel er, at årenes slid kun gør den mere cool. Den kan styles over en flot blomsterkjole, en statement-T-shirt eller en lys farvet strik, som giver flot kontrast til den blå nuance.
 
1. Minimum, 900 kr. Køb den her
2. Artfusion, 1.000 kr. Køb den her
3. Samsøe & Samsøe, 1.200 kr. Køb den her
 
 
DEN "NYE" HÅNDTASKE
Den lille håndtaske er bestemt ikke ny, men i gadebilledet har vi set en ny måde at bære den på. Selv om din taske kommer med skulderrem, så hold den i hånden og skab et anderledes look. Du ejer sikkert allerede en lignende taske, og ellers fås de i alle størrelser og former.
Hvid fra Mango, 299 kr. Køb den her
Mønstret fra Adax, 1.999 kr. Køb den her
Rød fra Decadent, 3.000 kr. Køb den her
 
SNEAKERS
Kvinder verden over – uanset alder og stil i øvrigt – elsker sneakers, og de behagelige sko findes i et utal af forskellige design, farver og materialer. Leg med looket ved at vælge sneakers i en kontrastfarve til dit tøj, eller dyrk det ensfarvede look med et par i samme farve som resten af dit outfit.
Lilla fra New Balance, 750 kr. Køb dem her
Grønne Stella McCartney, 3.850 kr. Køb dem her 
Hvide fra Bianco, 399 kr. Køb dem her
 
LÆS OGSÅ: Den lange dunjakke på 2 budgetter
 
STRIBEDE SKJORTER
De findes i oversize, med tynde striber, brede striber og i utallige farver – og var et sikkert hit under modeugen. Den stribede skjorte har en stor variation af silhuetter og kan styles på mange måder. Mix den maskuline skjorte med en nederdel, og den feminine med herrebukser. I den kolde tid kan du bruge en rullekrave under og samtidig få et lækkert lag på lag-look.

1. Brit Sisseck, 1.550 kr. Køb den her

2. Libertine-Libertine, 799 kr. Køb den her

3. Bruuns Bazaar, 799 kr. Køb den her

 

TERN
Vi kan ikke få nok af dem, ternene, og trenden stopper ikke foreløbig. Brug tern med enkle smykker, og mix de maskuline herrebukser og blazeren med feminine elementer, såsom en flæseskjorte og stiletter.
Bukser Baum und Pferdgarten, 1.899 kr. Køb dem her
Frakke fra Sand, 3.495 kr. Køb den her
Kjole fra Ganni, 1.599 kr. Køb den her
 
TRENCHCOAT
Den perfekte overgangsfrakke. Vær ikke bange for at tage mange lag under trenchcoaten for at holde varmen, det klæder den. Til den lækre camelfarve er det flot at mixe med kontraster som gul og grøn.

1. Part Two, 1.400 kr. Køb den her

2. Artfusion, 1.699 kr. Køb den her

3. Gina Tricot, 499 kr. Køb den her

Læs mere om: