trends
Shopping

Mode: 6 trends, der holder ind i efteråret

En ny sæson venter lige om hjørnet. Her får du inspiration til at shoppe de tendenser, der dukkede op i foråret, men som stadig holder til efterår og vinter.

6 sikre trends du kan købe nu og bruge både til efteråret og til vinter

 

Enkelt og klassisk
Gå efteråret og hverdagen i møde i en kombination af T-shirts, bløde strikbluser, enkle kjoler og brede bukser. Mix med klassiske items som ankelstøvler og peacock-jakken til et fint (og behageligt) look.
 
Candyfloss 
Tænk på vandmelon, jordbær, sorbet og bobletyggegummi, når du skal shoppe denne – og næste – sæsons fineste farve, nemlig lyserød. 
 
 
Trenchcoats
Er der et stykke overtøj, du roligt kan investere i, så er det trenchcoaten, som fortsat hitter stort, og som kan styles på uendelige måder.
 
 
Statement-design
Det er stadig på mode at sige sin mening – eller bare noget! Både T-shirts, mobilcovere, tasker og sweatshirts vrimler nemlig med citater og ”love” langt ind i efteråret.
 
 
Den nye maxikjole
Den skal ikke være kort, men den skal heller ikke være gulvlang. Den nye maxikjole, som allerede var at se i foråret, går til et sted midt på skinnebenet og kan bruges med bukser under, når temperaturen falder.
 
Fuldt flor
Blomsterprint har været at se overalt i lang tid, men ikke desto mindre holder trenden med spirende print i delikate nuancer også i de køligere måneder.

SE OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med

Galleri: 6 tendenser til nu og senere

Læs mere om: