Hår

Frisurer og hårmode 2014

Hvilke frisurer hitter i 2014 og hvordan ser hårmoden ud? Vi har talt med Gun-Britt og Vicki Risom fra Dennis Knudsen Denmark og fået deres bud på det hotteste hår anno 2014.

Sidste år i 2013 var hårmoden fyldt med frisurer og klipninger til langt såvel og kort hår. Der var fokus frisurer med klassiske sideskilninger, fletninger og opsat hår samt et mere rodet sovekammer hår a la "jeg er lige stået ud af sengen" . I hårmoden 2014 så vi dog også en stigende popularitet for korthårsfrisurer i form af pixie hår og pagehår som var populære frisurer i landets saloner.

Vil du se hvilke frisurer og hårmode der hitter i 2015? så kig med her!

 

Frisurer 2014 - Ny hårmode

Nu siger kalenderen dog 2014, og med et nyt år kommer ny hårmode, frisurer og trends som endnu en gang dikterer hvordan vores hår skal se ud det kommende år. Her på Q har vi talt med de to stjernefrisører, Gun-Britt og Vicki Risom fra Dennis Knudsen Denmark, og spurgt hvilke hår trends og frisurer de forudser bliver hot i 2014 - dem kan du læse om herunder. 

 

Her er de populære hårtrends i 2014

Fletninger har været populært i det forgangne hår, og det ser ud til at fletningerne stadig hænger ved og bliver en del af vores frisurer 2014. Men de helt store frisure tendenser læner sig mere op ad Hollywoods glamour og fylde ala Brigitte Bardot.

  • Pjusket og vildt
  • Hollywood og Brigitte Bardot
  • Krøller
  • Fletninger
  • Enkelthed

 

Frisurer til kort hår:

Kort hår er stadigvæk en populær frisure i 2014. Hvis du har kort hår skal det klippes helt skarpt og i enkle længder uden tjavsede spidser. Asymmetri må vige pladsen for masser af symmetri og eventuelt et kort pandehår. Der kommer fokus på rock'n'roll og mere rå frisurer. Vil du have mere inspiration til kort hår, kan du kigge her.

 

Pagehår

Det mellemlange hår med page bliver en populære frisure i 2014. Pagen kan både fungere helt kortklippet ved ørene eller i en lidt længere længde. Hvis det er en længere page, vil der være fokus på midterskilninger, mens de lidt kortere pagefrisurer klippes med og uden pandehår. Se det store inspirations galleri til pandehår her!

 

Frisurer til langt hår:

Det lange hår skal i 2014 tilføres masser af coolness og personlighed. Ude er etageklipningerne og inde er de lige længder som vi så i Tommy Hilfiger videoen længere oppe i artiklen. Der arbejdes med klipninger inde under håret, som giver håret masser af fylde og glamour uden at de forskellige længder afsløres udenpå frisuren. Inspirationen hentes blandt andet fra 60'erne og 70'erne - se galleriet med vintage hår frisurer ra 60 erne, 70 erne 80 erne og 90 erne.
 

Hårfarver:

Det naturlige look skal bevares og derfor vil man ikke se masser af forskellige farver sat sammen. Særligt brændt orange og kobberfarver der næsten glider over i henna nuancer bliver det helt store, mens sort og pangfarver er yt.

Hårgalleri : Inspiration til frisurer 2014

 

Læs mere om: