Annonce
Skolebørn

God sko-stil i skolegården

Opgradér ungernes stil med nye sko, som er gode for fødderne

Bløde, flexible, trendy sko i høj kvalitet til fornuftige priser – det er, hvad særligt kendetegner Back to School-kollektionen fra Primigi.

Variationen af modeller er bred, fra klassiske støvler og ballerinasko med høj og komfortabel gummisål til trendy sneakers i grå og sort.

Alle skoene i kollektionen er behagelige med rund tå, som giver tæerne plads til at bevæge sig, og de er nemme at få på takket være velcrolukning, elastikker i stedet for snørebånd og lynlås i siden. Sålen på alle skoene har anti-chok-system, som beskytter de små ankler fra stød. Metaldele på skoene er nikkelfri for at undgå allergiske reaktioner, og foret er kromfrit, hvilket gør dem endnu mere sundhedsbevidste og naturlige.

Alle Primigi-sko har indersåler i læder, som kan tages ud, så hygiejne og komfort er i top.

Perspiration – vigtigt for fodens sundhedstilstand

Fødderne er den del af kroppen, der sveder mest. Ved du hvorfor? Der er omkring 200 svedkirtler pr centimeter under fødderne. Børn sveder desuden endnu mere end voksne. Sådan er det, med der er heldigvis en masse, I som voksne kan gøre for at gøre det komfortabelt for fødderne alligevel.

Når skoene er taget af, så lad dem stå og tørre – gerne udenfor, men væk fra solens stråler, der kan få farven til at falme, eller varmekilder som hårtørrer og radiatorer, der kan tørre skoene for hurtigt, så de bliver rynkede eller stive. Put lidt avispapir ned i skoene for at reducere fugtigheden inde i skoene og holde dem i god form.

Giv dit barn mindst to par sko at skifte imellem per sæson for at undgå udviklingen af bakterier og mikroorganismer. Vælg gerne par med hver sin ankelsupport (et par høje og et par lave) og med såler, der kan tages ud.

Find din nærmeste Primigi-forhandler her

Teknologiske fremskridt med GORE-TEX

Primigi går særligt meget op i at lave kollektioner i samarbejde med GORE-TEX, en teknologi, som sikrer fodtøjets vandafvisende egenskaber, åndbarhed, stor komfort og slidstyrke, så fødderne holdes varme og tørre hele vinteren.

Hvordan? Takket være de mikroskopiske porer i GORE-TEX-membranen, kan regn og vand ikke trænge ind til foden, og samtidig ledes overskydende varme og sved nemt ud af skoen.

  • GORE-TEX EXTENDED COMFORT passer til daglig brug i moderate vintertemperaturer. Skoene er åndbare og vandtætte og holder fødderne tørre og afkølede hele dagen.
  • GORE-TEX INSULATED COMFORT er egnet til lave temperaturer og udendørs aktiviteter i vinterkulden. Ud over garanteret vandtæthed og åndbarhed, holder de fødderne lune og tørre.

Lad ungerne løbe og lege frit – i skolegården eller naturen.

Se alle Primigi-støvler med GORE-TEX teknologi her

 

Læs mere om: