Børnemad

Mexipandekager med kylling og sprød salat

4 personerDet skal du bruge:600 g kyllinginderfilet1 spsk olie2½ spsk taco spicemix2½ dl 8% madfløde1 dåse majs4 stilke bladselleriSalt og peber1

4 personer
Mexikanske pandekagerART
Det skal du bruge:

600 g kyllinginderfilet
1 spsk olie
2½ spsk taco spicemix
2½ dl 8% madfløde
1 dåse majs
4 stilke bladselleri
Salt og peber
1 sprødt salathoved / iceberg
8 tortillas

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 25 min.

1. Tænd ovnen på 200 grader og lun tortillas 10 min. indpakket i alufolie. Du kan også varme tortillas i microovn, de skal kun have ca 20-30 sek. Klip evt. posen op og læg den hele ind.

2. Steg kyllinginderfileterne i olie på panden ca. 5 minutter på hver side. Drys krydderiet på.

3. Tilsæt fløde og kog det godt igennem. Dræn majsene, vend dem i saucen og smag til med salt og peber.

4. Høvl selleristænglerne i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Læg dem i iskoldt vand så de krøller sig sammen. Skær salaten i tynde strimler. Fordel fyld, sprøde sellerikrøller og salat i tortillas, rul dem sammen og spis dem straks - eller sæt ingredienserne på bordet og lad alle selv blande.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk.