Annonce
Shopping

9 ting til pusletasken

Hvis man skal på farten med de små, er det vigtigt altid at have en pusletaske med. Men man kan hurtigt komme til at pakke ALT for meget. Med disse 9 ting er du godt dækket ind.

1. Vådservietter

Vådservietter er uundværlige, når man har børn, og du kan få gavn af dem i flere forskellige situationer. De er bl.a. gode til bleskift, fedtede fingre, eller hvis der er blevet spildt på bordet eller gulvet efter frokosten. Vi anbefaler, at man er særlig opmærksom på at vælge allergimærkede vådservietter. Blandt de mange vådservietter på markedet kan Huggies Pure og Huggies Newborn anbefales, da de begge er godkendt af AllergyCertified. Læs mere om vådservietterne fra Huggies her

2. Plastikposer

Medbring altid en plastikpose eller to, som du kan bruge til den brugte ble, eller hvis du har andet skrald, der skal smides ud. I forskellige supermarkeder kan man købe "nappy" bags. De fylder intet i pusletasken og har den perfekte størrelse til lidt småskrald og en beskidt ble. 

3. Stofbleer og bleer

Stofbleer er lige så uundværlige som vådservietter og kan bruges til flere ting. De kan bruges som underlag ved bleskift, hvis din baby skal gylpe af på skulderen, eller hvis der skal tørres noget op. Tag gerne et par stykker med og gerne i to forskellige farver - en farve til forneden og en farve til foroven. Husk også at tage minimun to (og gerne tre) almindelige bleer med til en hel dag!

4. Zinksalve til numsen

Det er helt almindeligt, at de små får rød numse en gang imellem. Tag gerne noget zinksalve med, så slipper I for irritationen og en utilfreds baby.  

Læs også: Sådan kan du også bruge dine vådservietter

5. Ekstra tøj

Alle mødre har prøvet at tage på tur med en nyvasket, ren baby, som pludselig gylper eller er så uheldig at kaste op ud over det hele. Og hvad gør man så uden et ekstra sæt skiftetøj? Tag altid et sæt med - bodystocking, bukser og et par strømper. Det kan redde enhver uheldig situation!

6. Hånddesinficerende gel

Når man skal give babymad eller lige har skiftet en ren ble, er et hånddesinficerende middel genialt. Det hjælper med at dræbe de bakterier, man kan gå rundt og gemme på i hænderne. Det er især vigtigt, når man har en nyfødt baby, da de er ekstra sensitive. Kig gerne efter Svanemærkede eller AllergyCertified produkter. Dermas gels har begge certificeringer.

7. Sut eller bamse

Når man er på farten, kan sutten hurtigt forsvinde og falde ud af barnevognen. Det er derfor altid en god idé at medbringe en ekstra sut i pusletasken, så man undgår at have en skrigende baby med på HELE hjemturen. Læg den eventuelt i et lille etui og gem det i inderlommen i pusletasken. 

8. Lidt snacks og vand

Vand til baby og mor er vigtigt, og det er en god idé altid at have to vanddunke med. De behøver ikke være alt for store, men nok til at holde jer kørende hele dagen. Det samme gælder for snacks. Gode snacks at medbringe er rosiner, smoothies til babyer, lidt udskåret eller tørret frugt og en blød bolle. Snacks kan altid redde et sultent barn, der har fået nok og bare gerne vil hjem. 

9. Et stykke legetøj

Hvis du skal stå i kø i supermarkedet, eller din baby bliver utålmodig i bussen eller toget, kan et stykke legetøj redde enhver situation. Og glem alt om det kedelige og neutrale legetøj, som vi voksne elsker. Babyer og småbørn elsker lyde og farver, som stimulerer både deres sanser og motorik.

Læs mere om: