Søvn

Video: Få baby til at sove på 1 minut

Kender du Oompa Loompa-metoden? Måske er dén din redning, hvis du ofte kæmper med at få din baby til at falde i søvn. Metoden er ikke bare simpel og aldeles effektiv – den er også virkelig sjov!

Måske har du hørt om Oompa Loompaerne fra eventyrfilmen om ’Charlie og Chokoladefabrikken’. Men vidste du, at de sjove figurer også har lagt navn til en helt særlig teknik, der får babyer til at sove på under et minut?
 
Oompa Loompa-metoden går kort fortalt ud på, at man vugger sin baby fra side til side og slutter med et lille hop, mens man gentager ordene: ’Oompa Loompa, Oompa Loompa, Oompa Loompa - hop!
 
 
Man tror, det er løgn, men den sjove teknik, der egentlig ’burde’ få baby til at skraldgrine, virker tværtimod søvndyssende og får på ganske få øjeblikke barnet til at lukke sine øjne og sove trygt.
 
Hjælper trætte forældre verden over
 
Nedenunder kan du se Oompa Loompa-teknikken i en video, som hurtigt er blevet spredt verden over, siden den blev lagt på nettet.
 
Tusindvis af trætte forældre har således via teknikken kunnet drage et lettelsens suk - endelig sover den lille!

3 ting der hjælper babys søvn på vej:

Nighty Night Owl
Med 4 beroligende lyde + sensor der registrerer, når barnet er vågent. Ved lyde fra barnet spiller uglen den valgte lyd, så barnet bliver roligt igen og måske falder i søvn. Køb Nighty Night Owl her >>
 
CuddleNest
En alsidig soverede, der omkranser og giver tryghed til din baby, som jo kommer fra et trygt og trangt miljø. Samtidig forhindrer den træk og har åndbart stof. Kan justeres i størrelsen og bruges fra 0-6 mdr. Er oeko-tex godkendt. Køb CuddleNest her >>
 
Diinglisar sutteklude
Dejlig dyresutteklud i den lækre bløde kvalitet fra Teddykompaniet. Giver trøst og tryghed til dit barn, når kluden ligger op til ansigtet. Kan vaskes ved 40 grader. Køb Diinglisar sutteklude her >>
8 babyråd der bare er myter:

7 babyråd, der bare er myter

Artiklen indeholder affiliatelink

Læs mere om: