Annonce
Mad og pleje

Nem og økologisk babymad på farten

Savner du også et nemt og nærende mellemmåltid til dit barn, når I er på farten?

Ifølge en undersøgelse, Arla har fået lavet, efterspørger mange danske forældre næringsrige mellemmåltider til at have med på farten – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor lancerer Arla ’'Baby&Me Organic'’ nu to økologiske yoghurtsmoothies og to fuldkornsgrød.

Velsmagende og nærende

'’Baby&Me Organic'’-serien består af fire, næringsrige smagsvarianter:

o    Yoghurtsmoothie med æble, blomme og kanel

o    Yoghurtsmoothie med rødbede, pastinak og basilikum

o    Fuldkornsgrød med pære, solbær og vanilje

o    Fuldkornsgrød med kartoffel, gulerod og ingefær

Tuberne udgør et godt og velsmagende mellemmåltid og er et rigtig fint supplement til dit barns øvrige kost. Alle fire tuber er nemlig lavet på økologiske frugter, grøntsager og mælk, og de indeholder selvfølgelig kun naturlige ingredienser, så din baby får en god start på livet. Konsistens og smag er tilpasset den udviklingsfase, som barnet når fra 6-måneders alderen.

Gør hverdagen nemmere

Tuberne er med et twist, hvilket er kendetegnet ved Baby&Me Organic, og de praktiske klemmeposer gør, at dit barn selv kan holde og spise dem. En rigtig smart løsning, når du er på farten sammen med mødregruppen eller er tidspresset.

Du finder tuberne i din lokale Rema 1000. Vejledende udsalgspris er 9,95 kr. for yoghurtsmoothies og 10,95 kr. for fuldkornsgrød.