yoghurt
Mad

Yoghurt kage med pære

15. september 2014
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Yoghurt gør pærekagen ekstra lækker og svampet

Yoghurt kage med pære til 6-8 personer

INGREDIENSER

500 g pærer 2 æg 100 g sukker 5 dl yoghurt naturel 150 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 knsp. salt 50 g smør 1 springform, 24 cm i diameter Kunne du lide yoghurt kagen med pære? Så prøv også en lækker yoghurt mousse med citron. Få opskriften her

Opskrift - sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl pærerne, og skær dem i tern. Pisk æg og sukker sammen, til det er hvidt og cremet. Rør yoghurten i dejen sammen med mel, bagepulver og salt. Smelt smørret, og rør det i dejen. Vend pærestykkerne i, og fordel dejen i en smurt springform. Bag kagen i 15 minutter ved 200°. Skru herefter temperaturen ned til 160°, og bag kagen i yderligere 40 minutter. Afkøl kagen på en rist, før du tager kagen ud af formen.

Læs også