Mad

Vegetarburger

Ugens tirsdagsopskrift er vegetarburger. Få opskriften her

Det er super lækkert at spise vegetarburger - nærmest som en mellemting mellem burger og falafel! Win-win.

200 g kikærter (udblødt natten over)
2 håndfulde plukket bredbladet persille
2 fed hvidløg
1 lille løg
2 tsk. salt
2 spsk. mel
¼ dl citronsaft
mel til panering
rigeligt olie til stegning

ENDVIDERE:
2 hjertesalater, plukkede
1 rødløg i skiver
2 gode, bløde boller
mayonnaise, gerne Hellmann's

TILBEHØR:
ketchup

Dræn vandet fra kikærterne, og blend kikærter, persille, hvidløg, løg, salt, mel og citronsaft i en foodprocessor. Saml massen til en dej, og form 2 bøffer ved at presse dejen sammen i hånden. Vend bøfferne i mel, og steg dem i rigeligt olie på en middelvarm pande. De skal have 6-8 minutter i alt. Du kan evt. forme 4 bøffer i stedet for 2, det er nemmere at styre.
Flæk bollerne (lun dem evt.), og smør dem med mayonnaise. Fyld salat, bøffer og løg i burgerne, og servér straks med ketchup til.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Servér gerne en stor salat til - måske en dejlig råkost?

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Onsdag Torsdag Fredag