Mad

Vege-wrap med søde kartofler og sprød salat

af Louisa Lorang 1. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er vege-wrap med søde kartofler og sprød salat. Få opskriften her

2 søde kartoflerlidt olie til stegning1 rødløg i bådesaltENDVIDERE:saft af 1 lime1 spsk. flydende honning2 spsk. olivenolielidt hakket rød chili,efter smag½ bundt forårsløg½ bundt koriander2 hjertesalatersalt4 grove tortillaerTILBEHØR:limebådedrænet yoghurtSkræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Steg dem i olie på en varm pande. De skal have ca. 6-8 minutter i alt. Kom løget med på panden de sidste 2-3 minutter (hvis du har plads, ellers brug to pander). Krydr grøntsagerne med salt.Rør imens limesaft, honning og olivenolie sammen, og smag til med chili. Snit forårsløgene fint, og pluk koriander og hjertesalat. Vend salat, koriander og forårsløg med dressingen, og smag til med salt.Lun tortillaerne, og fyld dem med varme grøntsager og salat. Servér straks de lune wraps med limebåde og yoghurt til.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER