
Mad
Varme chokoladedesserter
13. oktober 2015af Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
Kagerne kan forberedes og blot bages umiddelbart før servering - perfekte til en omgang vaniljeis.
TID: 25 MIN.
Opskriften giver 4 STK.
Ingredienser:
25 g smør
150 g mørk
chokolade
2 æg
1 dl rørsukker
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knsp. salt
LÆS OGSÅ: Vild med de varme chokoladedesserter? Prøv også denne lækre moussetærte
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 175 grader.
Smør 4 ovnfaste portionsforme med lidt olie.
Smelt smørret i en gryde og bræk chokoladen i. Rør, til den smelter.
Pisk æg og sukker luftigt og bland det i chokoladeblandingen.
Tilsæt mel, bagepulver og salt og vend det i blandingen.
Fordel dejen i formene.
Stil dem i køleskab, indtil de skal bages.
Bag dem midt i ovnen i 5-6 min. – de skal være klæbrige og gerne flydende indeni.
Server evt. med vaniljeis.