https://imgix.femina.dk/media/09d785e6ce924cbbbb7871d1bf1ba68b.jpg
Mad

Urte-paneret fisk med lune radiser

14. juni 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er urte-paneret fisk med lune radiser. Få opskriften her

Det her er skønt med skønt på. Jeg siger det bare!

1 håndfuld kørvel
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed hvidløg
2 dl rasp
300 g torsk uden skind og ben
mel
1 æg, pisket
olie til stegning
salt

LUNE RADISER:
1 stort bundt radiser
1 dl vand
2 spsk. smør
salt

TILBEHØR:
kogte nye kartofler

Hak kørvel, persille og hvidløg helt fint, og bland dem med rasp. Skær fisken i 4-6 stykker, og vend den i mel, pisket æg og til sidst urterasp. Steg den gylden og gennemtilberedt, 4-7 minutter i alt, i olie på en varm pande, og krydr med salt.
Rens imens radiserne, og skær dem i halve. Kom vand, smør og lidt salt i en kasserolle, og bring det i kog. Damp radiserne i smørvandet i ½-1 minut. Servér dem med kogelagen, sprød fisk og nye kartofler.
Opskriften er til 2 personer

TIP: En stor blandet salat til er (også) skønt

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/3986fc5b8291489aab17e120ec26c357.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/d87b8f89568e41ceae95c86ad1377679.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/cd7048de128b4044a3d76ddee58be3a2.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/19645355cd5b45b0aa233c723713d686.jpg

Læs også