Mad

Urte-paneret fisk med lune radiser

af Louisa Lorang 14. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er urte-paneret fisk med lune radiser. Få opskriften her

Det her er skønt med skønt på. Jeg siger det bare!1 håndfuld kørvel1 håndfuld bredbladet persille1 fed hvidløg2 dl rasp300 g torsk uden skind og benmel1 æg, pisketolie til stegningsaltLUNE RADISER:1 stort bundt radiser1 dl vand2 spsk. smørsaltTILBEHØR:kogte nye kartoflerHak kørvel, persille og hvidløg helt fint, og bland dem med rasp. Skær fisken i 4-6 stykker, og vend den i mel, pisket æg og til sidst urterasp. Steg den gylden og gennemtilberedt, 4-7 minutter i alt, i olie på en varm pande, og krydr med salt.Rens imens radiserne, og skær dem i halve. Kom vand, smør og lidt salt i en kasserolle, og bring det i kog. Damp radiserne i smørvandet i ½-1 minut. Servér dem med kogelagen, sprød fisk og nye kartofler.Opskriften er til 2 personerTIP: En stor blandet salat til er (også) skøntFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER