
Urte-paneret fisk med lune radiser
14. juni 2012Det her er skønt med skønt på. Jeg siger det bare!
1 håndfuld kørvel
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed hvidløg
2 dl rasp
300 g torsk uden skind og ben
mel
1 æg, pisket
olie til stegning
salt
LUNE RADISER:
1 stort bundt radiser
1 dl vand
2 spsk. smør
salt
TILBEHØR:
kogte nye kartofler
Hak kørvel, persille og hvidløg helt fint, og bland dem med rasp. Skær fisken i 4-6 stykker, og vend den i mel, pisket æg og til sidst urterasp. Steg den gylden og gennemtilberedt, 4-7 minutter i alt, i olie på en varm pande, og krydr med salt.
Rens imens radiserne, og skær dem i halve. Kom vand, smør og lidt salt i en kasserolle, og bring det i kog. Damp radiserne i smørvandet i ½-1 minut. Servér dem med kogelagen, sprød fisk og nye kartofler.
Opskriften er til 2 personer
TIP: En stor blandet salat til er (også) skønt
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



