Mad

Urte-krebinetter med persille-fritter

af Louisa Lorang 31. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er urtekrebinetter med persillefritter. Få opskriften her

½ kg persillerødder1 spsk. honning1 spsk. olivenolie2 spsk. citronsaftsalt½ dl estragon, hakketENDVIDERE:400 g hakket svinekød½ dl estragon, hakketmel1 æg, pisketrasp, gerne pankolidt olie til stegningTILBEHØR:50 g cremefraiche½-1 tsk. dijonsennepSkræl persillerødderne, og skær dem i grove stave. Vend dem i olie, honning, citronsaft og salt, og bag dem ved 200° i 25-30 minutter, eller til de er møre med lidt bid. Vend de varme persillerødder med hakket estragon lige inden servering.Rør imens kødet med hakket estragon og salt, og form 4 små krebinetter. Vend dem i mel, pisket æg og til sidst rasp, og steg dem i olie på en varm pande, i alt 10-15 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.Rør cremefraiche med sennep, og smag til med salt. Servér straks krebinetter, persillefritter og dip.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER