Mad

Torsk med blomkåls-tabouleh

Ugens torsdagsopskrift er torsk med blomkåls-tabouleh. Få opskriften her







Jeg brugt torsk, men vælg en hvilken som helst hvid fisk. F.eks. lange eller sej.

300 g torsk, uden skind og ben
1 spsk. smør
salt

TABOULEH:
½ blomkål
¼ dl citronsaft
¼ dl olivenolie
1 spsk. kapers
2 håndfulde bredbladet persille, hakket
1 rødløg i tynde både
salt og peber

TILBEHØR:
evt. groft brød

Del torsken i to pæne stykker. Læg dem på en bageplade, og top med smør og salt. Bag dem ved 175° i 8-15 minutter, eller til de er akkurat gennemtilberedte.
Riv blomkålen på et groft rivejern. Rør citronsaft og olivenolie sammen, og vend blomkål, kapers, persille og rødløg med dressingen. Smag til med salt og peber.
Servér straks torsk med blomkålstabouleh og blandet salat. Giv evt. brød til.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Tjek, om torsken er gennemtilberedt ved at trykke forsigtigt på den. Lamellerne skal være ved at falde fra hinanden, så er den klar. Pas på, den ikke får for meget!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


MandagTirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: