
Mad
Tomat-hvidløgs-brød
16. februar 2015af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Nemt og lækkert Tomat-hvidløgs-brød
Til 4 personer.
TID: 15 minutter.
Ingredienser:
2 dåser hakkede tomater
40 g smør
½ spsk paprika
½-1 spsk herbes de Provence
2 fed hvidløg
Basilikum
4 skiver brød
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 210 grader.
Si de hakkede tomater og lad dem afdryppe helt. Brug evt. væden i en tomatjuice eller -suppe.
Rør smørret med krydderier og 1 fed presset hvidløg.
Smør brødene med kryddersmørret.
Kom de drænede tomater i en skål og vend dem med 1 presset fed hvidløg og hakket basilikum.
Fordel tomatblandingen på brødene, sæt dem på en rist med bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 min.
Nyd dem lune evt. til tomatsuppe – se opskriften her: