Mad

Svinekoteletter med tomat-estragon-salsa

af Louisa Lorang 19. juli 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er svinekoteletter med tomat-estragon-salsa. Få opskriften her

2 store svinekoteletterlidt oliesalt og peber250 g blomme- eller daddeltomater1 rødløg1 spsk. flydende honning1 spsk. æbleeddike2 spsk. olivenolie1 lille bundt estragon, plukketTILBEHØR:100 g blandet salat½ kg ristede kartoflerPensl koteletterne med lidt olie, og steg dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber.Skær imens tomater og løg i både. Rør honning, eddike og olie sammen, og vend tomater, løg og estragon med dressingen. Smag til med salt og peber, og servér koteletterne med salsa, salat og ristede kartofler. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER