
Normalt er koteletter i fad en kalorietung omgang, men her får du den klassiske ret i en sund og lækker version.
Brun koteletterne på en varm, tør grillpande i 2 minutter på hver side. Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne. Pil rødløget. Skyl æblerne. Skær kartofler, løg og æbler i mindre stykker, og fordel dem i et smurt ovnfast fad eller i en lille bradepande. Drys med timian, og dryp med friskpresset appelsinsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i den varme ovn i 25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og læg de brunede svinekoteletter oven på kartofler, løg og æbler. Steg det hele i ovnen i yderligere 8-10 minutter – tjek, at kartoflerne er møre.
TIP: En grillpande giver koteletterne flotte striber, men du kan selvfølgelig også brune dem på en almindelig pande i lidt olie.
Hvis du er på udkig efter en helt klassisk version, så har SPIS BEDRE en af de mest populære opskrifter lige her: Klassisk koteletter i fad.
UGENS ANDRE OPSKIFTER
Kødboller i sellerisauce – Få opskriften her
Spaghetti og kødsauce med rodfrugter – Få opskriften her
Asiatiske fiskefrikadeller med rejer og agurkesalat – Få opskriften her