Mad

Stegt lever med lune løg

Ugens torsdagsopskrift er stegt lever med lune løg. Få opskriften her







1 spsk. dijonsennep
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
½ lille hvidkål
1 æble
salt
ENDVIDERE:
2-3 bananskalotteløg
(eller 2 rødløg)
1 spsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
salt
1 håndfuld plukket timian
300 g kalvelever i skiver
en smule olie
salt og peber
TILBEHØR:
½ kg ristede kartofler
Rør dijonsennep, æbleeddike og olivenolie sammen. Snit kålen fint, og skær æblet i tynde strimler. Vend begge dele med dressingen, og smag til med salt.
Skær løgene i tynde skiver, og kom dem i en kasserolle med honning, æbleeddike og lidt salt. Lad det koge op, tag kasserollen af varmen, og vend timianen i løgene.
Rist leveren i lidt olie på en varm pande eller grillpande, og krydr med salt. Den skal bare have et minut eller halvandet på hver side, så den er rosa i midten. Krydr med salt og peber.
Servér lever med lune løg, kålsalat og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: