Mad

Stegt lever med lune løg

af Louisa Lorang 24. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er stegt lever med lune løg. Få opskriften her

1 spsk. dijonsennep2 spsk. æbleeddike3 spsk. olivenolie½ lille hvidkål1 æblesaltENDVIDERE:2-3 bananskalotteløg(eller 2 rødløg)1 spsk. flydende honning2 spsk. æbleeddikesalt1 håndfuld plukket timian300 g kalvelever i skiveren smule oliesalt og peberTILBEHØR:½ kg ristede kartoflerRør dijonsennep, æbleeddike og olivenolie sammen. Snit kålen fint, og skær æblet i tynde strimler. Vend begge dele med dressingen, og smag til med salt.Skær løgene i tynde skiver, og kom dem i en kasserolle med honning, æbleeddike og lidt salt. Lad det koge op, tag kasserollen af varmen, og vend timianen i løgene.Rist leveren i lidt olie på en varm pande eller grillpande, og krydr med salt. Den skal bare have et minut eller halvandet på hver side, så den er rosa i midten. Krydr med salt og peber.Servér lever med lune løg, kålsalat og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER