Mad

Spinatsalat, kylling og spørdt brød

af Louisa Lorang 3. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er en let spinatsalat med kylling. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt og peber½ surdejsbrødlidt ekstrajomfruolivenoliesaltENDVIDERE:1 spsk. dijonsennep1 spsk. flydende honning1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. ekstrajomfruolivenoliesalt100 g babyspinat75 g gode grønne oliven100 g fårefetaSteg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Lad dem køle en smule af, og skær dem i skiver. Bræk brødet i grove stykker, og dryp det med olie og salt. Rist det i ovnen ved 180° i 10 minutter, eller til det er sprødt. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag til med salt. Vend spinaten med dressingen, og anret den med kylling, oliven, smuldret feta og brødkrummer. Servér straks.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Madplan
Madplan
Madplan
Madplan