Mad

Spicy fiskeburger

Ugens tirsdagsopskrift er spicy fiskeburger. Få opskriften her







300 g grofthakket torsk
salt
½ bundt koriander, hakket
1 rød chilipeber, hakket
2 tsk. fintrevet ingefær
2-3 dl grov rasp
olie til stegning
ENDVIDERE:
3 spsk. mayonnaise, gerne Hellmann's
1 spsk. limesaft
2 grove, bløde boller
1 avokado i skiver
1 lille rødløg i tynde skiver
100 g lucernespirer
1 gulerod i tynde strimler
limebåde
Rør torsken med salt, koriander, chili og ingefær. Form forsigtigt farsen til to bøffer, og vend dem i rasp. Steg dem i olie på en varm pande; justér varmen, så de kan stå og stege færdige, i alt 10-14 minutter.
Rør mayonnaisen med limesaft, og lun bollerne. Smør bollerne med mayonnaise, og fyld dem med avokado, løg, spirer og gulerod, og læg fiskebøfferne på (servér evt. nogle af grøntsagerne ved siden af burgeren). Servér straks med limebåde til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: