Ugens mandagssopskrift er sommersnitzler de luxe. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
50 g god bacon i tynde skiver
2 skinkeschnitzler
salt og peber
mel
1 æg, pisket
rasp, gerne pankorasp
olie til stegning
Grønt
1 lille bundt grønne asparges, ca. 200 g
8-10 små gulerødder med top
1 dl vand
salt
1 spsk. smør
2 dl bælgede ærter
Tilbehør
½ citron i skiver
høvlet peberrod
ristede kartofler
Opskrift - Sådan laver du sommersnitzler de luxe
Steg baconen sprød, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Krydr schnitzlerne med salt og peber, og vend dem i mel, æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande.
Knæk imens den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Skrub gulerødderne, og kom vand, salt og smør i en dyb pande. Damp gulerødderne i 1 minut. Tilsæt asparges, og damp i yderligere 1 minut. Tilsæt ærter, og damp i yderligere 30 sekunder.
Anret schnitzlerne med dampede grøntsager og resten af kogelagen, knust, sprød bacon, citronskiver og høvlet peberrod. Servér straks med ristede kartofler.
TIP: Er du ikke til den tunge panering, kan du grille schnitzlerne i stedet. Det giver et lettere og stadig super -lækkert måltid.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.