
Mad
Sommerlig rejesalat
29. maj 2015af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
SØNDAG giver dig opskriften på uimodståelig rejesalat til sommerens frokoster
TID: 15 min.
Opskriften er til 4 personer.
Få alle SØNDAGs 4 opskrifter med rejer lige her
Ingredienser:
½ rødløg
1 bdt radiser
1 agurk
2 spsk rygeost
2 spsk skyr
200 g rejer
1 bdt dild
Salt, peber
Fremgangsmåde:
Pil løget og skær det i fine små tern.
Rens radiserne og skær dem i tern.
Halver agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i lange stænger og skær dem i små tern.
Kom grøntsagerne i en skål og rør med rygeost og skyr. Vend salaten med rejer og hakket dild og smag til med salt og peber.
Serveres med røget fisk, brød eller rugkiks.