Mad

Sej med dampede grøntsager

Ugens fredagsopskrift er sej med dampede grøntsager. Få opskriften her







400 g lyssej, uden skind og ben
lidt smør og olie
salt
ENDVIDERE:
1 dl vand
1 økologisk citron, skal og saft
1 spsk. smør
3 gulerødder i grove skiver
2 porrer i grove skiver
TILBEHØR:
½ kg ristede kartofler
Del fisken i 2-4 pæne stykker. Steg dem i lidt olie og smør på en varm pande. Lad dem stege næsten færdige på den ene side, tag panden af varmen, vend fiskene, og lad dem stege færdige på eftervarmen.
Kom imens vand, strimler af citronskal, citronsaft, smør og salt i en dyb pande, og lad det koge op. Kom gulerødder og porrer i, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter.
Anret grøntsagerne med lyssej, og servér straks med ristede kartofler til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagTorsdag

Læs mere om: