Mad
Sandwich med brie og valnødder
7. juni 2010af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er en let og lækker sandwich med brie og valnødder. Få opskriften her
50 g valnødder
1 lille fed hvidløg
1 stort bundt basilikum
3 spsk. ekstrajomfruolivenolie
salt
ENDVIDERE:
4 store skiver groft brød
100 g god brieost, f.eks. Brie de Meaux
1 lille rødløg i tynde skiver
100 g rucola
1 glas grillede peberfrugter i olie
Kom valnødder, hvidløg og basilikum i en foodprocessor, og blend det groft. Tilsæt olien, og blend igen. Smag til med salt.
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister. Anret det varme brød med skiver af brie, rucola, peberfrugt, rødløg og valnøddedressing. Servér straks.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER