https://imgix.femina.dk/media/2300c462e8094c68b930fadd00dd2f8a.jpg
Mad

Rucola-brød

25. august 2010
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjrøn Jakobsen
Brød med bagepulver har en helt anden konsistens end gærbrød. Det minder mere om en kage, men smagen er lækker og passer godt til al slags mad. Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere

4 STK.

Prøv også:

Krydderurte-brød Groft speltbrød
Gulerodsboller med linser

350 g hvedemel 2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2½ yoghurt, ca. 3,5%
2 æg
½ dl olie
50 g parmesan eller feta
50 g rucola

Tænd ovnen på 175 grader.

Hæld mel, bagepulver og salt i en skål.

Rør yoghurt, æg og olie i.

Skær osten i små tern og hak rucola groft og vend begge dele i dejen.

Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i 4 store "klatter", der formes til store boller.

Vær opmærksom på, at dejen er våd og ikke lige til at ælte med fingrene, så brug evt. en ske.

Bag brødene i ca. 30 min.

Læs også