Pund til pund-kage med rabarber
Tid: 35 minutter. Bagetid: 20-25 minutter. Antal personer: 6.
DET SKAL DU BRUGE 4 æg (ca. 275 g) 275 g blødt smør 275 g sukker 275 g hvedemel 275 g rabarber
DRYS ca. 2 spsk. perlesukker
PRØV OGSÅ: Pund til pund-kage med chokolade Opskrift - sådan laver du pund til pund-kage med rabarber
Tænd ovnen på 200°. Vej æggene (med skal), og vej herefter resten af ingredienserne efter samme vægt. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æg 1 ad gangen, mens du rører. Rør melet i. Fordel dejen i en lille bradepande eller springform beklædt med bagepapir. Rens rabarberne, og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Tryk forsigtigt rabarberstykkerne ned i dejen. Drys med et tyndt lag perlesukker, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
TIP: I stedet for rabarber kan du bruge pærer, æbler eller ferskner skåret i tykke både
PRØV OGSÅ: Rabarbertærte med marcipan