
Mad
Peach melba-marengslagkage med vaniljecreme
23. juni 2017af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Kombinationen af fersken og hindbær går også under navnet ”peach melba”. Måske kender du kun smagen fra morgenyoghurten, men så må du ikke snyde dig selv for at prøve den som marengslagkage.Her får du opskriften på en skøn og overdådig peach melba-marengslagkage med vaniljecreme
Peach melba-marengslagkage med vaniljecreme
Tid: 35 minutter. Bagetid: 45 minutter. Afkøling: 1 time Antal personer: 10-12 DET SKAL DU BRUGE MARENGS 5 æggehvider 325 g sukker ½ tsk. lys eddike 2 spsk. hvedemel VANILJECREME 2 æg 2 spsk. sukker 1 spsk. hvedemel eller majsstivelse korn af ½ vaniljestang 2½ dl mælk, helst sødmælk 2 blade husblas ½ l piskefløde TIL SERVERING 250 g hindbær 2-3 ferskner PRØV OGSÅ: Marengslagkage med lakrids og blandede sommerbær