
Mad
Pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner
2. januar 2014af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Nemt, hurtigt – og med et strejf af Middelhavet. Tomatsaucen er velegnet til grov pasta. Her får du opskriften på pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner
Pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner til 4 personer (20 min)
INGREDIENSER
250 g fuldkornspasta 2 dåser god tun TOMATSAUCE 2 spsk. olivenolie 3 fed hvidløg 8 modne tomater salt og friskkværnet peber 1 bundt frisk basilikum salt og friskkværnet peber PYNT pinjekerner frisk basilikum 30 g friskhøvlet parmesan Opskrift - sådan laver du pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner 1. Kog pastaen som anvist på pakken. 2. Tomatsauce: Varm en gryde op med olivenolie, og rist finthakket hvidløg af i olien. Skær tomaterne i grove stykker; kom dem i gryden, og rør godt rundt, så tomaterne moses ud. Varm igennem, og smag til med salt og peber. 3. Vend den kogte, afdryppede pasta ned i saucen. Hak basilikummen groft, og vend halvdelen i tomatsaucen. 4. Anret pastaen i dybe tallerkener, og top med tun. Pynt med letristede pinjekerner, resten af den hakkede basilikum og store flager af parmesan. Krydr med peber fra kværn.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Perlespelt med kylling, gedeost og æbler - Få opskriften her
Bøf med hvedekerner og bagte græskar - Få opskriften her
Grov porretærte med skinke og feta - Få opskriften her
Sojamarineret andebryst med nøddesalat og fuldkornsris - Få opskriften her