Mad

Pasta med pancetta og tomatsalat

af Louisa Lorang 9. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med pancetta og tomatsalat. Få opskriften her

400 g små tomater i mindre stykker1 lille rødløg i tynde skiverolivenoliesalt1 håndfuld oregano

ENDVIDERE:150 g pancettaolivenolie3 fed hvidløg i tynde skiver250 g frisk pasta,f.eks. tagliatelle1 håndfuld oregano50 g revet parmesanmasser af sort peber

Vend tomater og løg med god olivenolie og salt. Vend oregano i lige inden servering.Rist pancettaen på en varm pande, evt. i lidt olie, til den er helt sprød. Tag den op, og rist hvidløgene, til de er let gyldne.Kog imens pastaen i kogende saltet vand i et par minutter, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt, og vend pastaen med hvidløget på den varme pande. Knus den sprøde pancetta over, og vend det hele sammen. Krydr med en smule salt og rigeligt sort peber, og vend til sidst oregano og revet parmesan i. Servér straks med tomatsalat til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER