
Opskrift på lækker melonsorbet
5. juli 2012
Dessert: Melonsorbet
Ingredienser til melonsorbet
½ vandmelon
250 g sukker
½ øko-citron
¼ liter vand
LÆS MERE: Vil du have flere opskrifter på is, så kan du finde dem her!
Sådan laver du melonsorbet
Skrab melonskødet ud af melonskallen, brug evt. en iskugler, mos det gennem en grovmasket sigte, så kernerne sis fra.
Bring sukker, citron skåret i kvarte og vand langsomt i kog og rør, til sukkeret er opløst.
Afkøl og si sukkerlagen.
Bland lagen med melon og frys sorbeten i en ismaskine eller i fryseren under jævnlig omrøring.
Når den har konsistens som softice, kommes isen i melonskallen og sættes i fryseren, til den er helt fast.
LÆS MERE: Melon er også lækker i sommerenes mange salater. Få en opskrift lige her
Er du vild med desserter?
En ny gruppe for dessert-elskere har set dagens lys på facebook. I facebook-gruppen "Jeg elsker dessert" bliver du fodret med skønne og anderledes dessert-opskrifter, og kan få gode tips fra ligesindede med en sød tand. Se mere på www.facebok.com/jegelskerdessert eller vær med i gruppen lige HER.