Mad

Nudler med lynstegt and og grønkål

Ugens torsdagsopskrift er nudler med lynstegt and og grønkål. Få opskriften her







Selv om grønkål ikke er det mest asiatiske, fungerer det alligevel super godt i denne lynhurtige wokret.

150 g nudler
1 andebryst
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg i tynde skiver
300 g grønkål, ribbet og finthakket
2 løg i både
1 dl østerssauce
½ dl vand
50 g ristede cashewnødder

Kog nudlerne i rigeligt saltet, kogende vand, til de er møre. Dræn vandet fra. Skær andebrystet i skiver, og steg det i olie i en super varm wok i 2-3 minutter, eller til det har taget flot farve. Kom grønkål og løg ved, og lad det stege med, til det er faldet sammen. Tilsæt østerssauce, vand og nudler. Bring det i kog, og servér straks toppet med cashewnødder.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Skyl nudlerne kort i koldt vand, hvis de har klistret sig sammen, mens de dryppede af.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: