Nudler med lynstegt and og grønkål

19. januar 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er nudler med lynstegt and og grønkål. Få opskriften her







Selv om grønkål ikke er det mest asiatiske, fungerer det alligevel super godt i denne lynhurtige wokret.

150 g nudler
1 andebryst
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg i tynde skiver
300 g grønkål, ribbet og finthakket
2 løg i både
1 dl østerssauce
½ dl vand
50 g ristede cashewnødder

Kog nudlerne i rigeligt saltet, kogende vand, til de er møre. Dræn vandet fra. Skær andebrystet i skiver, og steg det i olie i en super varm wok i 2-3 minutter, eller til det har taget flot farve. Kom grønkål og løg ved, og lad det stege med, til det er faldet sammen. Tilsæt østerssauce, vand og nudler. Bring det i kog, og servér straks toppet med cashewnødder.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Skyl nudlerne kort i koldt vand, hvis de har klistret sig sammen, mens de dryppede af.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER