Mad

Nudler med lynstegt and og grønkål

19. januar 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er nudler med lynstegt and og grønkål. Få opskriften her

Selv om grønkål ikke er det mest asiatiske, fungerer det alligevel super godt i denne lynhurtige wokret.150 g nudler1 andebrystlidt olie til stegning3 fed hvidløg i tynde skiver300 g grønkål, ribbet og finthakket2 løg i både1 dl østerssauce½ dl vand50 g ristede cashewnødderKog nudlerne i rigeligt saltet, kogende vand, til de er møre. Dræn vandet fra. Skær andebrystet i skiver, og steg det i olie i en super varm wok i 2-3 minutter, eller til det har taget flot farve. Kom grønkål og løg ved, og lad det stege med, til det er faldet sammen. Tilsæt østerssauce, vand og nudler. Bring det i kog, og servér straks toppet med cashewnødder.Opskriften er til 2 personerTIP: Skyl nudlerne kort i koldt vand, hvis de har klistret sig sammen, mens de dryppede af.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER