
Mad
Mysliboller med akaciehonning
6. november 2008af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Lækre boller med akaciehonning
DET SKAL DU BRUGE:
25 g gær
5 dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 spsk. akaciehonning
1 spsk. olivenolie
200 g mysli
600-700 g hvedemel
SÅDAN GØR DU:
Smuldr gæren i vandet, tilsæt salt og honning, og rør godt, til gæren er opløst.
Rør olie og mysli i blandingen. Tilsæt melet, og ælt dejen godt igennem, til den ikke klister på
fingrene. Lad den hæve i 45 minutter.
Ælt den godt igennem, form 15 boller, stil dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter.
Pensl dem med lidt vand, og bag dem øverst i en 180° varm ovn i 12-14 minutter.
Servér bollerne til morgenmad eller som et godt mellemmåltid.