
1. Muslingesuppe: Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løg, hvidløg og chiliflager let. Skyl muslingerne, og lad dem stege med på panden i et par minutter. Hæld fiskebouillon ved, og lad suppen småkoge i 5 minutter. Skær torskefilet i mundrette stykker, og kog dem i suppen i ca. 6 minutter. Skær broccoli i små buketter, og kog dem med i suppen i 4 minutter. Tilsæt pasta og cherrytomater de sidste 2 minutter. Smag suppen til med salt og peber.
2. Servering: Skyl og hak persillen groft, og riv citronskallen. Drys persille og citron over suppen.
TIP: Servér suppen straks, mens den endnu er rygende varm.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Spyd med orientalsk kylling og gulerodssalat - Få opskriften her
Onsdag: Steak med pomfritter og grillet aubergine - Få opskriften her
Torsdag: Lammeculotte og grillet grøntsagssalat - Få opskriften her
Fredag: Falafel på pitabrød med rødløg og hvidløgsmyntecreme - Få opskriften her