
Mad
Mangosorbet med passionsfrugt
19. februar 2015af Giite Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskriften indeholder kun 274 kcal
Tid: 15 min.+ afkøling + indfrysning: ca. 2 timer
4 pers.
Ingredienser:
150 g sukker
1 dl vand
500 g mango
4 passionsfrugter
Fremgangsmåde:
1. Bring sukker og vand i kog og kog, til sukkeret er opløst.
2. Tilsæt mango, skåret i terninger, og sæt det til afkøling.
3. Blend massen med en stavblender, og frys sorbeten i en ismaskine, til den er fast og cremet. Har du ingen ismaskine, sættes puréen i fryseren og indfryses under jævnlig omrøring.
4. Kugl sorbet op og fordel passionsfrugt hen over. Server straks.
Energiindhold:
Energi pr. portion: 274 kcal.
Fordelt på: protein 2%,
kulhydrat 95%, fedt 3%
