Mandeltoppe med knas 30 stk.
INGREDIENSER 200 g mælkechokolade, gerne Jivara 40 % fra Valrhon 200 g mandler 25 g usaltede pistacienødder 25 g tørrede tranebær 1 spsk. frysetørrede hindbær
PRØV OGSÅ: Hasselnøddekugler a la Ferrero Rocher Opskrift - sådan laver du mandeltoppe med knas
Smelt ²⁄₃ af chokoladen ved 45° i en skål over vandbad. Hak resten af chokoladen. Tag skålen af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Temperaturen skal være omkring 27-28°. Varm derefter chokoladen op til 30-31°. Hak mandlerne groft, og vend dem i chokoladen. Fordel chokoladen i små klatter på et stykke bagepapir. Drys med pistacienødder, tranebær og hindbær. Lad mandeltoppene køle af ved stuetemperatur.
PRØV OGSÅ: Lakridsmarcipan