Mad

Madplan: Tortilla-pizza med parmaskinke og rucola

af Louisa Lorang 14. februar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er tortilla-pizza med parmaskinke og rucola. Få opskriften her

Elsker mad, der tager 15 minutter. Det redder de dage, hvor jeg ellers kunne fristes af halvdårlig takeaway.

2 dl mosede tomater1 fed hvidløg, hakket1-2 tsk. tørret oreganosalt1 nip sukker

ENDVIDERE:4 tortillaer2 mozzarellaer a 125 gpeberolivenolie1 pakke parmaskinke, ca. 80 g100 g rucolarevet parmesan

TILBEHØR:en stor salat

Tænd ovnen på 220°.Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce. Kom brud af ost på; krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie. Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.

Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks - gerne med en stor salat til.

Opskriften er til 2 personer

TIP: Pizzaerne er også skønne til en hurtig "hjemmefrokost".

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag