Mad

Madplan: Salatruller med krydret kylling

Ugens mandagsopskrift er salatruller med krydret kylling. Få opskriften her





Jeg spiser salatrullerne, som de er, med et dryp limesaft og lidt sød chilisauce. Skal det mætte lidt mere, kan du servere ris eller nudler til.

Salatruller med krydret kylling til 2 personer (30 min.)

2 kyllingebryster
salt
250 g østershatte
lidt olie til stegning
¼ dl soja
½ dl østerssauce
1 spsk. honning
1 salathoved
2 gulerødder i julienne
2 forårsløg, fintsnittede

TILBEHØR:
sød chilisauce
limebåde
evt. kogte ris eller nudler

Kom kyllingebrysterne i kogende, saltet vand, og lad dem pochere i 12 minutter. Sluk for vandet, og lad dem trække færdig i yderligere 8-12 minutter. Pluk svampene i grove stykker. Kassér den nederste, træede del. Rist svampene gyldne i lidt olie på en varm pande. Kom soja, østerssauce og honning ved, og lad det reducere en smule, uden at det brænder på.

Pluk kyllingekødet fra hinanden, og vend det på panden med svampe og sojadressing.
Pluk salatbladene fra hinanden, og sæt dem på et stort fad. Fyld gulerødder og kyllingefyld i salatbladene, og drys med forårsløg.

Servér straks med limebåde og chilisauce, og ris eller nudler efter smag.

TIP: Du kan sagtens servere flere sprøde grøntsager til, f.eks. peberfrugt, kål, kinaradise eller måske dejlige spirer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER



Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag