Hovedretter

Madplan: Spicy svinekoteletter med søde kartofler

Ugens torsdagsopskrift er hotte svinekoteletter med søde kartofler. Få opskriften her

Jeg elsker søde kartofler, især til lidt spicy mad såsom koteletterne her.
Vær opmærksom på, at der er stor forskel på, hvor stærk din cayennepeber er, så vær forsigtig.

Hotte svinekoteletter med søde kartofler til 2 personer (35 min.)

500 g søde kartofler
olivenolie
1 tsk. knust spidskommen
saft af 1 limefrugt
salt
1 håndfuld plukket koriander

KOTELETTER:
2 svinekoteletter
olie til stegning
½-1 tsk. cayennepeber (eller efter smag)
salt

SALAT:
1 hjertesalat, plukket
1 avokado i skiver
1 bundt radiser i skiver
salt
limesaft

Skræl kartoflerne, og skær dem i 2 cm store terninger. Steg dem næsten møre i olivenolie på en varm pande, og tilsæt spidskommen og limesaft. Krydr med salt, og steg dem helt færdigt. Vend de varme kartofler med koriander lige inden servering.

Steg imens koteletterne i lidt olie på en varm pande. Lad dem stege gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr med cayenne (varsomt: Den er stærk!) og salt, og tag panden af varmen.
Anret salaten med avokado og radiser. Krydr med salt, og dryp med lime.

Servér koteletterne med søde kartofler og salat.

TIP: Hvis du ikke er til koriander, passer hakkede forårsløg godt til de søde kartofler.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag