Mad

Madplan for hele ugen. Uge 26 - 2011.

af Louisa Lorang 27. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på pasta a la saltimbocca, falaffel og sprødstegt makrel med spicy agurkesalat

MANDAGPasta a la saltimboccaFå opskriften her

TIRSDAGFalaffelFå opskriften her

ONSDAGStegte nudler med svinekød og blomkålFå opskriften her

TORSDAGKyllingespyd med tzatziki og græsk salat Få opskriften her

FREDAGSpørdstegt makrel med spicy agurkesalatFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 1 knold ingefær1 rød chilipeber1 grøn chilipeber3-4 limefrugter3 økologiske citronersalvieoregano1 bundt koriander1 bundt mynte1 bundt bredbladet persille100 g blandet salat2 hjertesalater1 romainesalat2 agurker5 tomater200 g små tomater1 grøn peberfrugt1 lille blomkål2 gulerødderKØL OG FRYS: drænet yoghurt2 kyllingebryster1 pakke parmaskinke, ca. 90 g300 g skinkekød i strimler250 g kalvekød i strimler KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG 2 makreller i filetKOLONIALVARER150 g tørret pasta, f.eks. tripoline eller spaghetti150 g nudler, gerne udon-kikærterfladbrødgroft brødsaltede peanuts100 g sorte olivenTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeoliebalsamicoeddikesalt, peber, sukkerstødt spidskommen8 fed hvidløg1 løg2 rødløgchilisaucesojamasala, sherry el. hvidvinris, gerne groveparmesan6 spyd