Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 17. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på glasnudelsalat med lynstegt oksekød, kyllingepie med spinat og persillerødder og labskovs med råsyltede rødbeder

MANDAG Glasnudelsalat med lynstegt oksekødFå opskriften her

TIRSDAG Grønkålssuppe med sprøde mandler og blå ostFå opskriften her

ONSDAG Kyllingepie med spinat og persillerødderFå opskriften her

TORSDAG Grillede pitabrød med ricottacreme og røget laksFå opskriften her

FREDAG Labskovs med råsyltede rødbederFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 2-3 limefrugter2 økologiske citroner1 chilipeber3-4 gulerødder250 g babyspinatsalat1 bundt forårsløgpurløg300 g grønkål100 g rucola500-600 g persillerødder2 rødbeder500 g kartoflerKOLONIALVARER: 100 g mandlerglasnudlerpeanutssojaevt. groft brød4 grove pitabrødrugbrød KØL OG FRYS: butterdej250 g ricotta50 g blå ost100 g røget laks2 kyllingebryster300 g kalvekød300 g oksekød (gerne filet/mørbrad)TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningbalsamicoeddikesalt, peber2 løg4 fed hvidløgflydende honninggrøntsagsbouillon (gerne Herbamare)sorte peberkornlaurbærbladesmørparmesan1 ægtepose eller gaze