Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 27. september 2010
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på torsk med spicy gulerodssalat, spaghetti med østershatte og svinemørbrad med fennikelsalat

MANDAGSalat med perlerug og kyllingFå opskriften her

TIRSDAGTorsk med spicy gulerodssalatFå opskriften her

ONSDAGSpaghetti med østershatteFå opskriften her

TORSDAGlyn-chiliFå opskriften her

FREDAGSvinemørbrad med fennikelsalat og mosFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 3 økologiske lime3 økologiske citroner1 knold ingefær2 røde chilier2 avokadoer1 bundt koriander1 bundt dildtimian100 g blandet salat100 g rucola400 g østershatte1 bundt bladselleri4 tomater1 fennikel5 gulerødder2 bagekartoflerpeberrod KOLONIALVARER: perlerugkokosmælk100 g peanutstomatpuré1 mørk øl1 dåse brune bønnertortillachipsmørk chokolade (mindst 70 %) KØL OG FRYS:cremefraiche2 kyllingebryster1 svinemørbrad300 g magert hakket oksekødKØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG:300 g torsk i filet TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeolieæbleeddikesalt & pebersukkertørret oregano6 fed hvidløg1 løg2 rødløgflydende honningfiskesaucechilisaucetabascojasminris200 g spaghettiparmesansmørmælk