Mad

Madplan for hele ugen

Denne uges madplan byder bl.a. på hot grøntsagskarry, ristet torsk med dampede porrer og hakkebøf med rødbedesalat








MANDAG
Grønkålssuppe med ristet bacon

Få opskriften her


TIRSDAG
Hot grøntsagskarry

Få opskriften her


ONSDAG
Hakkebøf med rødbedesalat

Få opskriften her


TORSDAG
Grillet skinkesnitsel med porresalat

Få opskriften her


FREDAG
Ristet torsk med dampede porrer

Få opskriften her



INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:
2 limefrugter
2 økologiske citroner
1 lille knold ingefær
1 lille bundt bredbladet persille
1 lille bundt koriander
300 g grønkål
200 g babyspinat
3-4 majroer
3 gulerødder
400 g rødbeder
1 bundt porrer
600 g kartofler
3 store bagekartofler



KOLONIALVARER:
groft brød
1 dåse kokosmælk (400 ml)
cashewnødder
valnødder
mandler
KØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG:
300 g torsk med skind, uden ben

KØL OG FRYS:
150 g bacon i terninger
100 g fårefeta
400 g hakket oksekød
2 skinkesnitsler

TJEK DESUDEN AT DU HAR:
olivenolie
stegeolie
balsamicoeddike
salt, peber, sukker
2 løg
3 fed hvidløg
grøntsagsbouillon, gerne Herbamare
rød karrypasta
fiskesauce
flydende honning
smør
mælk
ris, gerne grove


Læs mere om: