Mad

Madplan for hele ugen

Denne uges madplan byder bl.a. på græskarsuppe med æble, krebinetter med vinterslaw og ristet torsk med rosenkål








MANDAG
Græskarsuppe med æble

Få opskriften her


TIRSDAG
Lun perlerugsalat med kylling

Få opskriften her


ONSDAG
Krebinetter med vinterslaw

Få opskriften her


TORSDAG
Ristet torsk med rosenkål

Få opskriften her


FREDAG
Svinekoteletter med lun rødkålssalat

Få opskriften her



INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:
6 æbler
1-2 citroner
dild
1 bundt bredbladet persille
timian
50 g rucolasalat
2 store portobellosvampe
1 lille rødkål
1 lille knoldselleri
300 g rosenkål
1 hokkaido (eller andet græskar)
800 g kartofler

KOLONIALVARER:
groft brød
perlerug
tranebærjuice
valnødder

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORDAG:
300 g torsk i filet, uden skæl og ben

KØL OG FRYS:
drænet yoghurt
2 kyllingebryster
400 g hakket kalv og flæsk
2 svinekoteletter

TJEK DESUDEN AT DU HAR:
olivenolie
stegeolie
æbleeddike
salt, flagesalt, peber
sukker
karry
cayennepeber
1 løg
2 fed hvidløg
grøntsagsbouillon, gerne Herbamare-
mel
smør
mælk


Læs mere om: