
Let hindbærkage
17. juli 2012
Let hindbærkage (Tid: 20 min)
Ingredienser
2 dl fløde
1 spsk flormelis
½ tsk vaniljesukker
250 g hindbær
Mandelknas:
100 g sukker
60 g smør, stuetemperatur
60 g hakkede mandler
30 g hvedeme
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader.
Tilbered knaset: Bland sukker og smør, mandler og hvedemel i en skål. Smuldr dejen med fingrene, og bred den ud på en bageplade med bagepapir.
Bag knaset gyldent i et par min. Vend blandingen lidt, så den bliver sprød. Sluk ovnen og lad knaset køle af.
Det kan holde sig længe, hvis det altså får lov!
Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker. Mos 1 dl hele hindbær let og vend dem i flødeskummet.
Fordel mandelknaset på fire tallerkener/glas og pynt med hindbærskum og friske hindbær.
Lav og servér perfekte hjemmelavede kager med produkter fra SØNDAGs shop...
Sprøjtepose fraSilikomArt
Funktionel sprøjtepose
i 100% silikone, som går
i opvaskemaskinen.
149 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER
Dåsesæt med 3 stk. Fine retro-dåser med designaf engelske Martin Wiscombe
til opbevaring af kager.
249 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb dem HER
Macaronsæt fra LékuéLav nemt dine egne macarons,
med smag af alt fra chokolade,
grøn te, hindbær eller lakrids...
349 kr. i SØNDAGs webshop
>> køb den HER
Er du helt vild med kage?
På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede. Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.